Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Privát u Magdalény - aquapark Tatralandia, Chopok, free WiFi

Adres obiektu Liptovský Trnovec 240, 03101 Liptovský Trnovec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Marta
Dodano: 2016-06-22
Pobyt od: 2016-06-20 do 2016-06-22 IP: xxx.252.34.24
 
 
  

Polecam!! Dziś wróciliśmy z krótkiego urlopu ze Słowacji. Nocleg u Pani Magdaleny - super! Czysto, spokojnie. Dobrze wyposażona kuchnia i pokój. Cisza, piękny ogród, bardzo miła właścicielka. Jak dla rodziny z dziećmi naprawdę fantastycznie. Do tego niska cena !!


 
 

Halina
Dodano: 2014-08-22
Pobyt od: 2014-08-18 do 2014-08-21
 
 
    

Polecam kwaterę u pani Magdaleny, blisko Tatralandii,cisza, spokój, idealne miejsce na wypoczynek. Mieszkanie zadbane, kuchnia wyposażona, wspaniały ogród. Właściciele bardzo sympatyczni. Poza tym atrakcyjna cena. Gorąco polecam.


 
 

Daniel
Dodano: 2013-07-30
Pobyt od: 2013-07-22 do 2013-07-27
 
 
   

Dobrze wyposażona kuchnia, przestronna łazienka, bezpośrednie wyjście do ogrodu sprawiają, że urlop można tu spędzić bardzo komfortowo. Do tego niewygórowana cena. Gorąco polecam!


 
 

Jagoda
Dodano: 2013-02-15
Pobyt od: 2012-08-19 do 2012-08-22
 
 
    

Bylismy rok temu w czworke, super lokalizacja, pokoje ladne, czysto, dwie lazienki, kuchnia wyposazona, lodowka, blisko do jeziora i do Tatralandii, super polecam wszystkim !


 
 

Piotr
Dodano: 2012-10-03
Pobyt od: 2012-10-01 do 2012-10-03
 
 
  

Polecam kwaterę u Pani Magdy jest to miejsce ładne kwatera przestronna w stylu salonu wygodna komfortowa z odzielną kuchenką i łazienką, właśnie wróciliśmy stamtąd i jesteśmy bardzo zadowoleni a byliśmy już tam drugi raz. Jest blisko do Tatralandii, cena atrakcyjna za noc, gorąco polecam.


 
Iwona
Dodano: 2011-10-02
Pobyt od: 2011-08-22 do 2011-08-27
 

Kwatera godna polecenia, spędziłam tam z rodziną 6 dni i byliśmy bardzo zadowoleni. Pełne wyposażenie kuchni, pokoi, łazienki czyste, zadbane. Spokój, cisza, miła atmosfera. Parking, zadbany ogród. Właściciele bardzo mili. Polecam.)


 
Alicja
Dodano: 2011-07-15
Pobyt od: 2011-07-09 do 2011-07-15
 

Właśnie wróciłam z tamtego miejsca i jestem BARDZO ZADOWOLONA ! Bardzo czysto i komfortowo! Właściciele mili, nie interesowali się życiem przyjezdnych. Piękny, zadbany ogród, doskonale wyposażone pokoje, aż nie chce się nigdzie wychodzić. B A R D Z O polecam tą kwaterę ;))


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie